Astazi este 24 Feb 2018
ACASA
ACASA
PRODUCATORI
PRODUCATORI
CONTACT
COSUL MEU
COSUL MEU [0,00 RON]
Cosul este gol
LOGIN
Romana
ACASA
Support on-line
Comenzi prin telefon:
- 0722213195 (Vodafone)
- email camuflajtex@yahoo.com
Bine ai venit!
Creeaza cont nou
 CATEGORII
   Acasa » Termeni & Conditii
 COS DE CUMPARATURI
Airsoft
Imbracaminte
Genti / rucsacuri
Bricege
Materiale
 CAUTA UN PRODUS
Cauta
Ajutor: poti cauta dupa numele unui produs sau dupa o preferinta
 BULETIN DE STIRI
    
  E-mail: 
 
 INFORMATII
Cum Platesc
Despre Livrare
Tabel de masuri
 PARTENERI

Termeni & Conditii

TERMENI SI CONDITII DE UTILIZARE

1. Utilizare
Magazinul on-line camuflaj.ro apartine S.C. ZERO TEX Srl. Colaborarea dintre camuflaj.ro si clientii magazinului este reglementata de termenii si conditiile mentionate mai jos, pentru fiecare comanda emisa.

2. Conditii
2.1 Comenzile vor fi emise catre camuflaj.ro dupa cum urmeaza:
prin pagina de internet www.camuflaj.ro
telefonic: 0722213195 ;0740087494 ;0216190329
sau prin e-mail la adresa: office@camuflaj.ro

In oricare din cazuri comenzile nu vor fi luate in considerare decat pentru clientii care au cont activ pe site-ul www.camuflaj.ro

2.2 Daca utilizatorii minori ai site-ului doresc sa emita comenzi acestea trebuie sa fie confirmate de un adult. Unele produse(cutite,replici airsoft,autoaparare) nu pot fi comercializate minorilor.

2.3 Prin emiterea unei comenzi in magazinul www.camuflaj.ro clientul accepta termenii si conditiile de utilizare ale magazinului. Camuflaj.ro va emite o confirmare de comanda prin e-mail. Aceasta confirmare nu reprezinta un contract ferm intre client si magazin pana cand camuflaj.ro nu trimite acceptarea comenzii si confirmarea de livrare a acesteia.

3. Terminarea contractului
3.1 Conditii
Clientul are dreptul de a termina/anula comanda emisa daca in termen de 2 saptamani nu a primit nici o confirmare ferma de livrare/plata din partea camuflaj.ro.
Pentru a solicita aceasta anulare este suficienta trimiterea unei solicitari pe adresa de mail office@camuflaj.ro.

3.2 Daca produsele comandate nu sunt disponibile pe stoc poate dura 10-15 zile pana cand marfa soseste de la furnizor,sau pot fi produse pe care nu le are in stoc nici furnizorul.
In oricare din cazuri clientul va fi informat telefonic sau prin e-mail.

4. Proprietatea bunurilor.

Produsele raman in proprietatea camuflaj.ro pana in momentul in care acestea au fost achitate integral.

5. Pretul si costurile de livrare

5.1 Toate preturile sunt exprimate in RON si includ TVA.
In functie de valoarea comenzii se adauga taxe de livrare, mentionate atat in momentul plasarii comenzii cat si in confirmarea trimisa clientului.
Valoarea totala a comenzii va fi alcatuita din valoarea produselor selectate la care se adauga taxele de transport.


6. Modalitati de plata

6.1 Acceptam urmatoarele modalitati de plata:

Transfer Bancar:
SC ZERO TEX SRL
Banca BCR Agentia Stefan cel Mare
IBAN: RO63RNCB0078007096360001

Plata Ramburs:
Contravaloarea bunurilor va fi achitata direct firmei de curierat care livreaza coletul, in momentul receptionarii produselor.

6.2 Cu exceptia platii in ramburs, livrarea bunurilor se va efectua numai dupa primirea confirmarii de plata de la client.

7. Conditii de garantie
Condiţiile de garanţie se asigură în conformitate cu prevederile O.G. 21/92 şi L.449/2003 aflate in vigoare, pe baza certificatului de garantie si conformitate care trebuie sa prezinte STAMPILA VIE (stampila in original nu copie).

7.1 Termenul de garantie este specificat pentru fiecare produs in parte si este acordat conform legilor in vigoare.
7.2 Garantia si serviciile post vanzare sunt garantate de catre S.C. ZERO TEX Srl, pentru produsele importate de aceasta si de fiecare furnizor pentru produsele proprii.
7.3 Garantia se acorda la replicile de airsoft in urmatoarele conditii:
In perioada de garantie, defectele aparute ca urmare a unor vicii de proiectare, executie, componente necorespunzatoare si care nu sunt imputabile beneficiarului, vor fi reparate in mod gratuit. Piesele inlocuite raman proprietatea furnizorului.

7.4 Producătorul şi vânzătorul sunt exoneraţi de obligaţiile lor privind garanţia, dacă defectarea s-a produs din cauza nerespectării instructiunilor de instalare si utilizare sau ignorarea specificatiilor tehnice ;s-au defectat in urma interventiei persoanelor neutorizate ;sigiliile si elementele de identificare ale firmei noastre nu sunt intacte ;s-au defectat in urma folosirii unor subansamble, componente sau consumabile neavizate de producator ; prezinta deteriorari mecanice ; s-au deteriorat in urma unor cataclisme, catastrofe, accidente, incendii

7.5 Nu suntem raspunzatori de eventualele incompatibilitati intre subansamblele comercializate de noi si produsele comercializate de alte firme sau de instalarea necorespunzatoare a lor.

7.6Nu fac obiectul garantiei reperele consumabile (acumulatorii si incarcatoarele de tensiune care sunt in bax-ul armei,hop-up-ul, incarcatorul de bile ).

7.7 Garantia produsului/produselor este de 12 luni si este valabila doar pe teritoriul national.

7.8 Furnizorul are obligatia de a repara sau inlocui echipamentul constatat defect, sau parti ale acestuia.

7.9 Repararea se asigura la sediul unitatilor de service, cheltuielile ocazionate de transport fiind suportate de catre furnizor cu exceptia produselor cu o greutate mai mare de 5 kg

7.10 Garantia se executa la sediul BEGADI GBR Germania .

7.11  Furnizorul repara, inlocuieste produsul , în fiecare caz fără plată, cu excepţia situaţiei în care această solicitare este imposibilă sau disproporţionată.

7.12  Beneficiarul are obligatia de a pastra certificatul de garantie, acesta fiind singurul care atesta dreptul la garantie. Certificatul de garantie nu este valabil decat insotit de documentul de plata al produsului ce face obiectul garantiei.

7.13 La solicitarea acordarii garantiei este obligatorie prezentarea urmatoarelor documente: prezentul document, ce serveste drept certificat de garantie, documentul de plata in original sau copie,documentul de achizitie in copie sau original, o mentionare scrisa a defectului reclamat ; pentru solutionarea operativa se recomanda prezentarea produselor in ambalajul original precum si cu documentatia tehnica si accesoriile cu care a fost livrat.

ATENTIE ! La replicile automate nu schimbati tipul de tir din foc automat in foc semiautomat atunci cand tineti degetul apasat pe tragaci .
Eventualele defectiuni nu vor face obiectul garantiei.

Lipsa unuia dintre detaliile menţionate atrage imposibilitatea noastră de a asigura garanţia.
De asemenea, clientul confirma primirea tuturor detaliilor referitoare la instalarea, punerea in functiune si utilizarea corespunzatoare a bunurilor achizitionate precum si a specificatiilor tehnice, instructiunilor de utilizare si folosire.

Clientul este de acord ca orice interventie in perioada de garantie sa se efectueze doar de catre specialistii agreati de firma noastra (BEGADI GMBH–GERMANIA)

8. Copyright

8.1 Imaginile si informatiile prezentate pe www.camuflaj.ro sunt proprietatea S.C. ZERO TEX Srl sau a colaboratorilor acestuia. Orice reproducere fiind posibila numai cu acordul scris din partea propretarului.

8.2. Link-uri catre pagini ale magazinului nostru.

Orice link catre pagini sau informatii din magazinul on-line www.camuflaj.ro poate fi postat numai cu acordul scris din partea S.C. ZERO TEX Srl

9. Litigii

Eventualele litigii care s-ar putea ivi in legatura cu acest contract vor fi solutionate pe cale amiabila, iar daca partile nu cad de acord, vor fi solutionate de instantele de judecata competente din Romania.


 

Produse:
0
Total:
0,00 RON
 STIRI
Centru de stiri
 OFERTE SPECIALE
Miltec Veston ACU A-TACS 11920157
Miltec Veston ACU A-TACS 11920157 Pret
162,00 RON
mai multe detalii ...
 TOP VANZARI
 K-zone Ching ... amuflaj 40mm
 Miltec Sapca 12312071
 Helikon Tricou TSH-CO-14
 Miltec Vesto ... ACU 11941071
 Miltec Sapca 12307056
 PRODUSE NOI
 Miltec Panta ... R/S 11932021
 K-zone Jache ... BDU DPM KZ3
 K-zone Jache ... anish desert
 Helikon Sapca USM-NT-07
 Miltec Panta ... ACU 11304001
 PARTENERI
www.anpc.gov.ro
Program de lucru
Copyright © Camuflaj.ro 2018. Toate drepturile rezervate
Viziteaza magazinul camuflaj.ro pe ShopMania Smartbuy.ro - preturi si comparatii